[ Testimoni ] Vivix Untuk Pesakit Darah Tinggi

Darah tinggi adalah penyebab utama penyakit serangan jantung (heart attack), lemah jantung (heart failure), kegagalan buah pinggang dan buta.

Testimoni di bawah adalah merupakan kisah bapa kepada Puan Asnie yang mempunyai penyakit darah tinggi yang sangat teruk sehingga menyebabkan kesihatan dirinya menjadi sangat lemah.

Testimoni abah sendiri..
Sejarah sakit abah 2012 tidak boleh dikenang..tiba-tiba je abah jatuh sakit..sakit yang boleh membawa maut..
Darah tinggi yang melampau membawa ke serangan jantung dan pendarahan dalam kepala..berkampung di hospital klang hampir sebulan..di PPUM 2 minggu..darah beku merebak ke sebelah kanan kepala hingga abah strok sebelah kiri badan dan yang paling kami tak mahu ingat abah lupa siapa yg ada disekelilingnya..sebak pulak..
Kalau nk cerita mmg panjang..kini dah 3 botol vivix abah consume..kesihatan abah semakin pulih..alhamdulillah..dulu siapa jangka abah boleh berjalan kembali..bawa motor keliling kampung..pergi masjid pergi ke pasar..
Memang syukur sangat2..

TESTIMONI STROK SEBELAH BADAN

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi apabila kesihatan bapa Puan Asnie dah semakin pulih dan boleh melakukan aktiviti-aktiviti harian semula. Semuanya dengan izin Allah, namun kita sebagai manusia haruslah mencari ikhtiar dan berusaha.

darah tinggi vivix

Jemput baca testimoni  : 20 Tahun Menghidap Diabetes, Akhirnya Pulih  dan juga, testimoni  : Tonik 1001 Khasiat Berkesan Untuk Turunkan Bacaan Gula Pesakit Kencing Manis.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur dengan berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat membantu mengatasi masalah tekanan darah tinggi , malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda ingin menghadiahkan sebotol Vivix untuk ibu bapa anda dan menjadikan hari-hari tua mereka lebih bermakna, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan sampai tahap kesihatan mereka menjadi semakin teruk pula. Menyesal kemudian tiada gunanya.

Untuk pembelian secara online, boleh klik sini ya!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 242 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

4 thoughts on “[ Testimoni ] Vivix Untuk Pesakit Darah Tinggi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!