Testimoni Vivix Untuk Tulang Patah

Tulang-tulang yang ada di dalam badan kita ini boleh patah atau retak sekiranya tubuh kita berlaku pelanggaran atau terhentak dengan benda keras. Sebab itu, sesetengah orang patah tulangnya akibat dihempap benda keras, terlibat dengan kemalangan ataupun terjatuh daripada tempat yang tinggi.

Apabila seorang pesakit di bawa ke hospital, biasanya doktor akan membuat x-ray untuk mengesan kondisi tulang pesakit. Selepas itu barulah rawatan yang bersesuaian akan diberikan.

Selepas pesakit dibenarkan pulang, biasanya doktor akan membekalkan ubat-ubatan tertentu untuk membantu proses penyembuhan pesakit.

Selain daripada itu, anda juga boleh ikhtiarkan untuk mengatasi masalah kesihatan anda dengan Vivix seperti seorang pengguna di bawah.

Testimoni vivix patah

Asma gune vivix ni dah 3 bulan, start balik dari hospital, mkn  vivix dan kalsium. Alhamdulillah, ambik masa 2 bulan juga, untuk tulang peha yg pth tu dah nampak perubahan, tulang dah tumbuh dan sikit lg utk cantum, amek masa juge, memang ada perubahan.

Setiap kali gi xray, ada dua cara xray, dari dpn, dari tepi, biasanya kalau dari tepi, makin kabur gambar xray, makin baik tulang, maksudnya tulang da tumbuh, dalam proses untuk baik, dktr ada tanya ada mkn supplemen lain ke, sy ckp ada vivix. Ok vivix tu serasi, teruskan makan. Sbb biasanya patah tulang paha ni ambik masa tulang nak tumbuh.. Ni doktor dah bagi jejakkan kaki 50% ke atas lantai, jalan guna tongkat, jejak kaki ke lantai..

Alhamdulillah, manfaat Vivix yang sangat baik untuk tulang peha patah.

Bagaimana VIVIX Shaklee Membantu Penyembuhan?

Vivix mengandungi ramuan yang tinggi antioksida yang mana akan membaiki tubuh badan sehingga ke peringkat sel DNA. Jika DNA kita sihat, maka keselurahan badan kita juga akan sihat. Tambahan pula badan kita sering terdedah dengan radikal bebas.

Vivix akan bertindak untuk menghalang daripada radikal bebas ini terus merosakkan lagi sel dalam badan kita.

Dengan adanya Resveratrol dan Polifenol didalam Vivix ia akan bertindak dengan lebih berkesan lagi.

Manfaat vivix

Cubalah berikhtiar dengan Vivix jika anda mengalami masalah seperti di atas. Selain daripada membantu penyembuhan, anda juga akan mendapat manfaat-manfaat lain seperti yang disenaraikan diatas.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda berulang-alik untuk mendapatkan rawatan di klinik, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 254 times, 15 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

2 thoughts on “Testimoni Vivix Untuk Tulang Patah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!