Testimoni Youth, Hasil Guna Produk Kecantikan Kulit Semulajadi

Sejak YOUTH skincare dilancarkan pada bulan Februari ini, ramai sudah yang mula menunjukkan perubahan kulit yang ketara setelah mencuba Set YOUTH skincare. Walaupun bahan-bahannya berunsurkan bahan semulajadi, tapi kesan yang diperolehi juga menampakkan hasil yang cepat.

Sebelum kita check-it-out beberapa gambar pengguna yang telah mengalami perubahan kulit yang ketara setelah pengambilan YOUTH, jom kita baca dulu beberapa kelebihan dan keistimewaan Set YOUTH skincare ini.

7 Kelebihan Dan Keistimewaan Youth Shaklee Berbanding Produk Lain Di Pasaran

1. Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’.

2. Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 1500 jenis bahan kimia berbahaya.

Youth ni langsung takde harmful chemicals tau. Biasanya kita dengar skin care ni ada parabens la, hydroquinone la, merkuri la kan.. tapi Youth yillek. Takde semua tu. Jadi sangat selamat untuk digunakan kepada semua manusia di alam ini. InsyaAllah. Sebab kita tahu benda-benda ni kalau kita guna dia akan meresap ke dalam darah kita kan. Lagi lama guna lagi tak eloklah sebab toksin berkumpul.

3. Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit.

4. Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda.

5. Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. Seratus peratus guna tumbuh-tumbuhan saja tau. Takde entiti lain. Dan kesemua tumbuh-tumbuhan yang digunakan pun yang PREMIUM. Separuh daripadanya dah ada paten. Selebihnya masih lagi patent-pending.

6. Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian.

7. Bebas Gluten. Jadi bagi yang alah dengan gluten, Youth is for youuu.

Best ya amatlah kan? Dahlah menggunakan bahan semulajadi je, selamat dan berkesan juga pada yang menggunakannya.

 

Betul ke berkesan? Nah, Jida belanja korang testimoni-testimoni daripada mereka yang sudah mencuba YOUTH skincare ini dan ternyata kesannya memang wow sangat.

Testimoni 1: Kesan Parut Jerawat Hilang

Skincare Shaklee Youth_testi

Puan Ebby baru sahaja mencuba Youth belum pun sampai sebulan, tapi lihatlah hasilnya, kesan parut jerawat di dagu sudah semakin pudar. Begitu juga di bahagian lain muka. Nampak lebih bersih dan sihat daripada sebelumnya.

Testimoni 2: Kulit Lebih Bersih Dari Cela

Youth Skincare Testimoni_0

Dalam masa 7 hari penggunaan, segala kesan cela di muka dah semakin pudar. Itu baru 7 hari pakai. Kalau amalkan secara konsisten, Insha Allah, boleh hilang semua cela yang ada ni.

Testimoni 3 :  Black head Kat Hidung Dah Hilang.

Testimoni Youth Skincare_0

 

Nampak kan kat hidung dia dah bersih dari blackhead. Suci murni dah dari segala blackhead. Ya, memang benar, dengan penggunaan YOUTH, blackhead dapat tertanggal dengan lebih mudah.

Testimoni 4 : Atasi masalah kulit muka berlekuk

Atasi Masalah kulit berlekuk_0

Kulit muka adik ni ada masalah berlekuk disebabkan bekas jerawat yang lama. Gambar pertama tu diambil sebelum pakai Youth. Gambar kedua adalah selepas 13 hari memakai Youth.

Tak sampai sebulan lagi tapi dah nampak kesan kan. Cuba bayangkan kalau dia guna 2 bulan? 4 bulan? Setahun? Wihuu.

Untuk buat Youth ni saintis Shaklee bukan buat research setahun dua. Tapi 8 tahun. Lama tu. Antara target pembuatan Youth ni bukan hanya nak cantikkan luaran kulit je tau tapi mereka memang nak buat satu skin care yang benar-benar merawat dan memperbaiki tisu-tisu kulit muka dari dalam.

Bayangkan, Youth kalau diguna lebih lama lagi sihat kulit kita. Happy kan bila baca. Certain product skin care lagi lama pakai lagi rosak kulit. Huhu.

Youth ni dia Vegan 100%. Memang guna tumbuh-tumbuhan PREMIUM dalam setiap produknya. Dari cleanser, toner, vitamin c & e, serum, moisturizer dan juga night cream. Setiapnya merawat dan mencantikkan kulit.

Kalau di dalam sihat insyaAllah di luar pun cantik. Acu bayangkan awak pakai skin care yang ada harmful chemicals. Bayangkan.. macamana agaknya sel-sel kulit tu nak tumbuh dengan gembira? Kan kan..

So itulah dia testimoni untuk kali ini, dan jangan lupa, Youth ni ada di pasaran bermula 1 Mac 2018 dan ada PROMOSI juga untuk anda.

Beli 1 INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET akan dapat potongan sebanyak 20% dan PERCUMA 1 RADIANCE VITAMIN C & E yang mengandungi PURE 20% of vitamin C. PERCUMA lagi 1 Beauty Bag.

Nak tanya lebih lanjut wasap je Jida. Dengan gembira will let you know apa je yang nak tanya.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

 

(Visited 61 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!