Testimoni Youth Kulit Kusam Berjeragat

Sehingga kini YOUTH telah membantu ramai orang untuk memiliki kulit cantik seperti yang diidam-idamkan. Seperti testimoni yang akan Jida kongsikan di bawah ini. Sis Anne, pemilik testimoni menceritakan bagaimana seawal tiga hari Youth memberi kesan pada kulitnya dan hari-hari seterusnya apa yang dia lakukan untuk mendapatkan kulit yang cantik.

Testimoni dari Sis Anne:

Testimoni Youth Kulit Kusam Berjeragat_0

Ni pipi kanan sy.

A tu 3 ari guna youth jeragat kuar mengejut. Melarat2 1 pipi. Pipi kiri pun sama. Kat 2 week jugak la kuar macam merayap2 bintik2 itam tu.

B tu pic ari ni baru kejap tadi snap coz nak buat testimoni kat sini 😅
Pic ni muka free, tanpa sapu apa2 pun. Just cuci muka ngan cleanser youth nak zohor tadi je.

Dlm tempoh guna youth tu macam2 hal jadi kat kulit 😂.. masa tu sy guna full set. Selain jeragat kuar, kulit muka jadi cam sensitif gitu. Mudah merah, gatal. Merah n gatal ni ilang bila sapu krim malam. Petang pun sy sapu krim malam 😅 pasal kulit rasa sejuk n kurang merah gatal tu.

Kawan grup ni suggest just guna basic je dulu. So sy guna basic sampai 2 month. Alhamdulillah merah n gatal2 tu takde langsung. Kat 2 month tu baru perasan jeragat ada yg pudar.

Now dah kat 3 month youth, baru 3 minggu sy guna serum (guna malam 1x seminggu sahaja). Dan baru minggu ni sy start guna radiance c&e. 1 kapsul boleh guna 4x (4 malam).

Penerimaan kulit (Skin Adaption) pada skincare yang baru memang boleh menyebabkan timbulnya jeragat atau bintik-bintik halus pada muka. Jadi jangan terkejut sekiranya situasi yang berlaku pada anda pun sama seperti Sis Anne. Lihat sahaja wajahnya sekarang. Dah semakin cantik dah hasil konsisten guna YOUTH. Alhamdulillah.

Jadi, sekiranya anda berminat untuk mendapatkan YOUTH SKINCARE , cepat-cepat hubungi Jida untuk mendapatkan Set yang anda ingini.

PROMOSI ISTIMEWA 

Apa yang bestnya kalau beli Set Premium Youth Skincare bulan ni? Tentunya best kerana anda akan dapat:

  • Free Membership worth RM65
  • Free Facial Cleanse And Firm Devices. (istimewa pada bulan Ogos 2018)
  • Cash bonus RM48
  • Save 20% dari harga retail
  • Free Postage

Wah. Untung kan? Masa nilah nak beli dengan harga promosi. Bulan depan belum tentu lagi dapat promosi macam ni lagi tau.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Sekiranya anda ingin membuat sendiri pembelian menggunakan kad kredit/ kad debit bolehlah klik disini ya.

Order-Sekarang-300x63

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 11 times, 2 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “Testimoni Youth Kulit Kusam Berjeragat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!