Testimoni Youth Skincare, Produk Penjagaan Kulit Semulajadi Dan Selamat

Inshaallah, dalam bulan Mac 2018 nanti, YOUTH Skincare bakal dilancarkan di pasaran Malaysia. Tapi dalam kita berdebar-debar menunggu kemunculannya, sudah ada beberapa leader yang terpilih untuk menjadi testimoni terawal menggunakan produk YOUTH ni.

penjagaan kulit youth

Untuk rekod, mereka yang terpilih ini mengamalkan set YOUTH tak sampai tempoh sebulan pun lagi. Gambar peserta sebelum penggunaan dan selepas penggunaan telah diambil sebagai testimoni dan disini Jida kongsikan pada anda semua hasilnya.

testimoni youth skincare1

testimoni youth skincare2

testimoni youth skincare2

testimoni youth skincare2

testimoni youth skincare2

testimoni youth skincare2

testimoni youth skincare2

Walaupun jangkamasa mereka menggunakan YOUTH belum sampai lagi sebulan. Tapi ternyata, ketara sungguh perubahan yang berlaku pada kulit wajah mereka kan?

1) Tona kulit nampak lebih CERAH

2) Garisan dan eyebag bawah mata hilang

3) Kulit nampak lebih firm dan tegang

4) Jeragat di bahagian pipi kiri semakin pudar

Bestkan? Bayangkan lah kalau dah guna berbulan-bulan. Mestilah lagi best effect kulit yang kita alami nanti. Pasal kualiti jangan risau, Shaklee jalankan kajian selama 8 tahun untuk hasilkan Youth ni sebelum memasarkannya.


Antara kebaikan dan keistimewaannya YOUTH skincare ini adalah:-

✅Bebas bahan kimia merbahaya
✅Tidak diuji pada haiwan
✅Tidak mengandungi sebarang unsur haiwan
✅Mempunyai kajian klinikal
✅Dijamin 100% berkesan ke atas semua orang yang dah pernah cuba

So, anda nak tunggu apa lagi? Jida buka pre-order untuk anda sekarang bagi mendapatkan YOUTH skincare yang best ini.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 78 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!