Testimoni Youth Skincare Untuk Masalah Parut Jerawat Berlekuk

Parut jerawat ni kalau ada banyak dan besar, boleh meninggalkan kesan parut yang berlekuk-lekuk di sekitar wajah terutamanya di pipi. Ada juga orang yang ibaratkan bekas jerawat tu seperti kawah-kawah gunung berapi. Dalam dan berlekuk-lekuk seperti kawah dah gayanya. Haa, sampai gitu sekali kan perumpaan yang diberi.

Bagaimana Nak Menghilangkan Kesan Parut Yang Berlekuk-Lekuk Ini?

Ada pelbagai cara yang boleh diamalkan untuk menghilangkan kesan parut jerawat yang boleh anda cuba sendiri. Antaranya seperti tips yang Jida kongsikan di dalam entri yang terdahulu. Jemput baca artikel ini ya  >> Cara Untuk Menghilangkan Parut Jerawat Berlubang Dengan Berkesan

Selain daripada cara di atas, Jida juga ingin mencadangkan satu lagi cara yang inshaallah berkesan untuk anda yang mengalami masalah parut jerawat berlekuk-lekuk. Cara ini telah diamalkan oleh Puan Ainul Malik dan beliau telah mengambil gambar perubahan demi perubahan yang berlaku setelah beliau amalkan cara ini.

Apa yang Puan Ainul amalkan?

Sebenarnya beliau telah mengamalkan Set YOUTH Skincare yang terdiri daripada 6 produk iaitu pencuci muka, toner, moisturizer SPF50, serum, radiance vitamin C+E dan juga krim malam.

Testimoni Youth Hilang Jerawat_0

Testimoni Youth Hilang Jerawat_0

Gambar di atas menunjukkan perubahan yang telah berlaku selepas 14 hari beliau menggunakan set tersebut. Parut jerawat yang ada pada mukanya adalah kesan parut jerawat yang timbul sejak zaman belajar sehinggalah kini di mana beliau pun sudah memiliki tiga cahaya mata.

Daripada gambar tersebut kita dapat melihat di mana kulit Puan Ainul dah semakin baik dari sebelumnya dan kesan parut jerawat juga ada yang sudah semakin hilang.

Testimoni Youth Jerawat Berkawah_1

Testimoni Youth Jerawat Berkawah_1

Dari 14 hari, Puan Ainul berkongsi lagi gambarnya pada hari ke 25. Cuba anda perhatikan betul-betul. Kesan parut jerawat semakin berkurangan bukan? Bestnya la hai. Bukan itu sahaja, malah pori-pori muka juga kelihatan lebih halus dan muka pun nampak lebih bersih.

YOUTH IS HOPE

Ya, Youth benar-benar memberi harapan baru pada yang mempunyai kulit bermasalah seperti Puan Ainul. Tak sabar nak tunggu result seterusnya dari beliau lagi. Berdebar-debar rasanya. Inshaallah. Nanti Jida update lagi kalau ada ya.

Jadi, pada anda yang nak order Youth, boleh order dengan Jida hari ni. Kena cepat-cepat tau. Batch pertama dah habis dalam masa 3 hari je tau. So, jangan tunggu lama-lama. Hubungi Jida hari ini.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 75 times, 8 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!