Tips Cantik dengan Vitamin C dan ESP Shaklee

Sesetengah orang bila lihat orang lain mempunyai kulit yang cantik lepas amalkan Vitamin, dia pun bersemangat juga nak telan vitamin macam-macam. Tapi selepas beberapa bulan, kulitnya langsung tak nampak perubahan.

Bila di selidik punya selidik, cara makannya ada masalah sikit. Apa masalahnya? Masalahnya ialah dia jarang-jarang makan. Bila ingat dia makan, bila lupa bekas vitamin pun dah tak tahu letak kat mana.

Sedikit tips untuk hari ini. Bila anda ambik vitamin apa-apapun, kenalah amalkannya secara berterusan barulah boleh nampak kesan sebelum dan selepas penggunaan. Usahakan lah dengan cara apa pun, asalkan jangan lupa ambil vitamin ikut jadual. Jida yakin, setiap seller akan guide cara makan yang sepatutnya sesuai dengan keperluan orang tersebut.

Sebagai contoh sekiranya anda ada mengambil Set Kecantikan Shaklee yang terdiri daripada Vitamin C dan ESP. Maka, cara makan yang sepatutnya adalah dengan mengambil 2 biji Vitamin C dan 3 sudu ESP setiap hari. Bukan kadang amik, kadang tak ingat atau malas. Mesti konsisten..☺Insha Allah, jerawat pun segan nak naik..?

Set cantik

Jangan lupa, promo Vitamin C dan ESP tinggal lagi 6 hari. Nak dapat Diskaun 5%? Atau Sebotol Vitamin Percuma? Ada caranya.

Hubungi ?

013-6691930
013-6691930

Cepat tau, bulan depan dah tak dapat dah harga Promo ni.

Pengedar Vitamin Anda ?
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)

(Visited 948 times, 28 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

2 thoughts on “Tips Cantik dengan Vitamin C dan ESP Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!