Trusted Pengedar Shaklee Sepang 0136691930

Assalamualaikum wbt.

Saya merasa sangat bertuah hari ini kerana anda telah melawat laman web saya dan berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk Shaklee. Terlebih dahulu, mohon saya memperkenalkan diri saya terlebih dahulu sebagai pengedar Shaklee aktif dikawasan anda.

Nama saya Ruzidah Abdullah (Jida) dan telah mendaftar sebagai ahli Shaklee sejak dari Tahun 2013. Ketika artikel ini ditulis, Jida merupakan pengedar Shaklee secara full time dan menjalankan bisnes Shaklee secara online dan juga offline.

Kawasan COD kat mana?

Banyak Cod point yang Jida pernah hantar di kawasan berdekatan. Antaranya seperti Masjid KLIA, Petronas KLIA, Taman Ixora, IPD Sepang dan kawasan-kawasan berdekatannya. Bagitau sahaja masa dan tempat, kalau ada kelapangan, Insha Allah Jida akan hantar.

shaklee klia2 sepang
Nak cod depan tabung haji klia pun boleh

Selain whatsapp, anda juga boleh menghubungi Jida melalui akaun media social seperti Facebook dan Instagram. Selalunya kalau ada promosi menarik dan terkini memang Jida akan terus publish kat situ. Jadi, kalau tak nak ketinggalan update terkini tentang Shaklee, bolehlah ‘Friends’ dan follow Jida di Facebook.

pengedar shaklee sepang Jida

Boleh add friend di Facebook ya. Jida banyak share aktiviti harian seperti promosi terkini, aktiviti biz dan lain-lain kat sini.

wasap customer
Antara wasap yang Jida dapat dari customer dan prospek. Kebanyakkannya datang dari blog. Alhamdulillah.

Jadi, sekiranya anda berminat untuk mendapatkan sebarang produk Shaklee, jangan ragu-ragu untuk menghubungi Jida. Konsultasi eksklusif akan diberikan khas untuk pelanggan Jida sahaja.

pengedar shaklee sepang taman ixora

Sebarang pertanyaan atau order bolehlah dibuat dengan menghubungi nombor Jida dibawah ini.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

klik wasap shaklee

>>Terus ke Whatsapp 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Untuk mendapatkan PRODUK SHAKLEE dengan HARGA AHLI –> KLIK SINI

(Visited 45 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

One thought on “Trusted Pengedar Shaklee Sepang 0136691930

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!