Vitamin Untuk Ibu Menyusu, Set Lengkap Bantu Tambah Susu

Bila ibu ambil Set Menyusu Lengkap Shaklee, bukan ibu sahaja yang akan mendapat faedah daripada, malah anak yang disusukan juga bakal mendapat manfaatnya. Wah, best lah gitu kan, sama-sama dapat manfaat dan berkongsi kebaikan daripada pengambilannya.

Vitamin Terbaik dan Selamat Untuk Ibu Menyusu

Set Menyusu Lengkap Shaklee terdiri daripada 6 jenis Vitamin yang sangat digalakkan supaya diambil oleh ibu menyusu yang ingin memastikan bekalan susu ibunya sentiasa mencukupi buat si kecil.

Vitamin untuk ibu menyusu

Ini adalah 6 vitamin cadangan terbaik untuk ibu yang menyusukan dari Jida. Ini bukan takat cadang dari mulut je, tapi dari badan sekali. Jida sendiri dah rase effect die dan consume masa anak kedua.

Sebab itulah Jida ingin cadangkan pada ibu-ibu pula supaya kita sama-sama dapat melalui tempoh penyusuan si kecil dengan gembira sehingga cukup dua tahun.

Manfaat dan Kelebihan Set Menyusu Untuk Ibu

? Susu meriah dan pekat.(dengan syarat mesti ikut konsep demand & supply)

? Badan bertenaga dan tak cepat letih.

? Emosi terkawal dan kurang stress.

? Hilangkan masalah lenguh2 badan dan sakit kepala.

? Kurangkan masalah angin dalam badan.

? Antibodi semakin meningkat dan jarang demam. Kalau demam pun cepat recover balik.

BONUS untuk anak yang disusukan.

? Kurang masalah kembung perut.
? Meningkatkan antibodi bayi terhadap penyakit.
? Membantu tumbesaran badan dan otak bayi dengan baik.
? Menguatkan tulang bayi.

Jemput tonton testimoni dari Puan Farah yang juga mempunyai masalah susu ibu dan ketahui apa yang beliau amalkan sehinggakan masalah beliau dapat diatasi.

Bila niat seorang ibu itu sangat tinggi untuk menyusukan anak sendiri sehingga umurnya 2 tahun, insha allah segala masalah yang dihadapi akan berjaya di atasi. Janji, si ibu tidak mudah putus asa dan ingin berikhtiar untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

Sekiranya ibu-ibu ingin mendapatkan Set Ibu Menyusu ini, hubungilah nombor Jida yang tertera di bawah ini. Inshaallah, Jida akan memberi konsultasi terbaik untuk pelanggan Jida.

Pengedar Vitamin Anda ?
Ruzidah Abdullah (SID : 933174)
013-6691930

(Visited 79 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!