Vivix Atasi Masalah Rambut Gugur dan Beruban

Hari tu kan, Jida ada up entri mengenai punca-punca yang menyebabkan rambut beruban pada usia muda dan bagaimana cara untuk mengatasinya. Siapa-siapa yang belum baca entri tersebut, jemputlah baca di sini ye.

Selain itu juga, Jida pernah tulis juga mengenai tips mengatasi rambut gugur di sini. Klik je link rambut beruban dan rambut gugur tu ya. Harap-harap dapatlah memberi manfaat hendaknya.

Rambut sihat

Kali ini pula Jida nak kongsikan dengan anda satu produk hebat yang dapat mengatasi dua-dua masalah mengenai rambut tersebut. Produk yang Jida maksudkan adalah Vivix, yang mana merupakan supplemen tambahan yang dapat memberikan kesihatan dan kecantikan secara menyeluruh.

Keistimewaan Vivix yang anda mesti tahu?

1. Membantu melindungi dan membaiki DNA

Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA. Setiap hari, sel-sel tubuh badan kita diserang oleh hampir sejuta agen yang mampu merosakkan DNA kita. Ia mampu merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan ‘typo’ (kesilapan susunan DNA dari yang asal) yang mana ini boleh mengganggu fungsi sel dan kelangsungan hayat kita. Vivix terbukti membantu melindungi DNA dari terus rosak dan dalam masa yang sama membetulkan kerosakan yang terjadi sebelumnya.

2. Pengawalaturan gen

Kemerosotan dan kecacatan DNA mampu menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sel. Di dalam satu penemuan utama, ramuan Vivix membantu mengaktifkan satu sistem pengawalan genetik utama yang membantu melambatkan penuaan terus pada tahap sel.

3. Biogenesis Mitokondria

Mitokondria adalah sejenis organel yang sangat penting dalam penghasilan tenaga yang di perlukan oleh sel. Apabila jumlah mitokondria berkurangan, kecekapan sel badan dalam menghasilkan tenaga juga berkurangan. Salah satu kelebihan yang ada di dalam Vivix adalah ia mampu menggalakan biogenenis (penghasilan baru) organel ini bagi memastikan penghasilan tenaga sentiasa mencukupi seperti yang diperlukan oleh sel.

4. Melambatkan pembentukan protein AGE

Pembentukan dan penimbunan protein AGE ( Advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan pada tahap sel yang mengganggu keutuhan dan jangka hayat sel. Ramuan Vivix yang mengandungi 10X ganda resveratrol (kandungan unik dalam Angggur Muskat) sangat membantu melambatkan pembentukan protein AGE itu tadi.

Di sebabkan penemuan-penemuan ini, Vivix terbukti berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang membantu melambatkan proses penuaan terus pada peringkat sel lagi. Sesuatu yang hebat bukan?

Sebab itulah, pada sesiapa yang mengamalkan Vivix, bukan setakat kulit wajah pun jadi tegang, halus dan gebu, malah dapat juga mengatasi masalah rambut gugur seperti testimoni di bawah ini.

TESTIMONI VIVIX : Tiada Lagi Rambut Gugur & Uban Menjadi Hitam

Testimoni Vivix untuk rambut gugur

Husband makan Vivix kurang dah gugur rambut dia. Satu lagi yang memeranjatkan, uban dia bertukar hitam. Nampak perubahan dia. Dari akar rambut tu naik ke hujung nampak perubahan warna. Asalnya semua putih, lepas tu start dari akar hitam pula. Dia siap tunjuk lagi, haha. Sebab dia perasan uban tu dah lama, tiba-tiba dia cabut tengok dah berubah sikit jadi hitam. Haha, banyak sangat perubahan pada dia, dah makin konsisten  berbanding isteri dia ni makan vivix.

Bestkan testimoni ni, bila uban yang dulu memutih, kini menjadi makin hitam. Wah, memang pencapaian yang memberangsangkan. Dan of coz mestilah nampak lebih muda juga.

Testimoni 2 :  Rambut pun dah kurang gugur.

Vivix untuk rambut

Siapa yang tak nak macam tu kan? Apalagi korang. Cepat-cepat dapatkan Vivix untuk rasa kehebatannya. Kalau nak lagi untung, beli 2 botol terus, boleh dapat MEMBERSHIP FREE lagi tu. Memang best.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada butang “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee.

Order-Sekarang-300x63

Apapun kalau nak dapat lebih info mengenai Vivix, kontek nombor Jida di bawah ni ye.

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 375 times, 16 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

2 thoughts on “Vivix Atasi Masalah Rambut Gugur dan Beruban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!