Vivix bantu turunkan paras asid urik dalam darah

Gout adalah sejenis penyakit disebabkan berlebihan asid urik di dalam badan. Ia adalah salah satu penyakit yang  dihidapi manusia sejak dari dulu lagi. Tanpa rawatan, gout boleh menyebabkan kemudaratan dan kecacatan.

Bagaimana Vivix dapat membantu menurunkan paras urik dalam darah?

gout sakit macam pijak paku

Seperti yang kita sedia maklum, Vivix bertindak melalui 4 cara iaitu :

  1. Memperbaiki DNA
  2. Mengurangkan inflamasi
  3. Meningkatkan penghasilan tenaga
  4. Mengelakkan pengumpulan protein AGE (Advanced Glycation End Product)

Vivix bertindak dengan memperbaiki kesemua kerosakan pada sel darah dengan menstabilkan kandungan asid urik ke tahap yang normal. Setelah itu, ia akan  memperbaiki sel-sel yang telah membengkak dan sakit itu supaya kembali menjadi sel yang sihat.

Menakjubkan, bukan? Itulah keistimewaan Vivix!

Malah, sudah ramai yang telah mencuba dan mendapat manfaat daripada mengamalkannya. Lihat sahaja testimoni yang ada di bawah ini.

Testimoni 1 : Bacaan asid urik suami turun daripada 9.9 ke 7.6

gout testimoni vivix 1

Testimoni 2 : Ikhtiar seorang pakcik dengan Vivix, akhirnya bebas Goutgout testimoni vivix 2

Alhamdulilah, syukur mereka ditemukan dengan Vivix, Tonik yang mengandungi 1001 khasiat buat pengamalnya. Walaupun begitu, semua yang berlaku adalah dengan izin Allah jua.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos rawatan berulang alik ke hospital, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda rasa anda kerap kena gout dan sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi gout anda dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Jangan pula dah terbaring sampai tidak boleh bangun baru nak cari penawar. Takut menyesal pula nanti.

Kini, lebih mudah sekali nak order secara online, hanya klik pada butang “ORDER SEKARANG” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Happy Shopping!

Order-Sekarang-300x63

Berkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Pengedar Shaklee Kawasan Banting, Dengkil & Sepang

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin

(Visited 257 times, 8 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “Vivix bantu turunkan paras asid urik dalam darah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!