Vivix Shaklee Hilangkan Bentan Waktu Berpantang

Siapa yang ada pengalaman berpantang sendiri pasti tahu macam mana perasaannya berpantang sendirikan? Lebih-lebih lagi kalau ada lagi anak lain yang lebih besar dari anak yang baru sahaja dilahirkan. Mereka belum dapat memahami yang ibunya perlu berehat banyak semasa tempoh berpantang.

Setelah suami ke tempat kerja, semua urusan perlu dibuat sendirian. Nak berehat macam biasa? Alahai bagaikan mimpi la jawabnya. Bentan jadi mainan diri dalam pantang tapi mujur ada jalan selesai.

Sempena promosi Twin Pack Vivix Shaklee, suka saya nak share pengalaman berpantang seorang ibu hebat yang baru melahirkan bayi dan pada masa yang sama terpaksa menguruskan juga rumah tangga. Antara produk yang beliau gunakan semasa berpantang adalah Vivix.

FB_IMG_1455722265352Encik suami jom hadiahkan sebotol dua Vivix buat si isteri yang telah berkorban nyawa melahirkan zuriat anda. Malah, dalam pantang pula berkorban waktu pantangnya untuk selesaikan segala macam hal pula. Apakah salahnya hadiahkan untuk si isteri tercinta, kan?

Selain membantu ibu-ibu menghilangkan bentan, Vivix juga membantu melancarkan darah nifas ibu yang baru bersalin. Klik sini untuk mengetahui bagaimana Vivix telah membantu seorang ibu melancarkan darah nifas semasa berpantang.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika hendak dibandingkan dengan kos anda melabur kepada caj rawatan di hospital, rasanya mungkin belanja yang perlu dikeluarkan untuk mendapatkan Vivix jauh lebih berbaloi. Sebabnya, bukan setakat dapat berpantang dengan bertenaga, malah tahap kesihatan juga inshaallah lebih baik.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Istimewa untuk bulan ini, Shaklee bagi best price untuk Vivix. Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.
  4. Diskaun 5% untuk pembelian 2 Botol ( YES Twin Pack)

Jika anda ingin mendapatkan pakej kesihatan yang terbaik semasa berpantang, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Insha Allah, Jida akan memberi konsultasi eksklusif untuk pelanggan Jida.

Untuk pembelian secara online, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 232 times, 6 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!