Vivix Shaklee Untuk Mak Ayah Yang Susah Nak Telan Pil atau Tablet

Kalau mak ayah kita ada masalah bacaan gula dan kolesterol. Bagus belikan Vivix je. Orang berusia ni, kadang ada yang susah nak telan tablet besar-besar.

Kalau takat minum je, senang sikit. Lagipun cara minum dia pun senang sangat. Sehari satu sudu teh je.

Hadiah terbaik untuk mak ayah

 

Tiru macam Sis Ummu Mardhiah ni, tak berkira bab-bab kesihatan mak ayah.

Vivix untuk ibu

Dulu…sebelum perkenalkan Vivix pada mummy saya.Tapak kakinya merekah teruk..jln pun terhenjut2…Sekarang tidak lagi. Alhamdulillah.

Bila dapat tahu mummy ada kencing manis, darah tinggi dan kolestrol hujung tahun 2013..Saya belikan sebotol Vivix pada mummy masa tu…

Syukur bacaan tekanan drh dan kencing manis turun, kolestrol kurang.

Sampai la hri ni 4 jenis vitamin tak pernah miss bagi pd mummy..Vivix, ESP, omega guard dan ostematrix

Alhamdulillah, setelah botol pertama nampak perubahan,
dia sambung supply Vivix kat mak dia supaya sihat berpanjangan.

Sekiranya anda yang sedang mencari-cari produk kesihatan untuk mak ayah yang sukar nak telan pil atau tablet, sesuai sangat bagi mak ayah hadiah Vivix ni. Kesihatan tubuh badan tidak boleh digantikan. Kalau ada adik beradik ramai lagi elok, boleh pakat-pakat sikit seorang untuk keluarkan duit belikan mak ayah Vivix.

Harga Vivix Shaklee:

Bersesuaian dengan kesannya yang memberi pelbagai manfaat selepas pengambilan, harga Vivix Shaklee adalah RM475 sebotol. Jika nak dibandingkan kos anda berulang alik untuk mendapatkan rawatan ke sana sini, rasanya pelaburan anda dengan membeli Vivix adalah lebih berbaloi.

Tapi, kalau nak dapat harga lebih murah, korang bolehlah pertimbangkan untuk join ahli Shaklee. Jangan risau, ahli tak semestinya kena menjual, join untuk makan sendiri pun dah cukup berbaloi, dapat nikmati harga ahli yang jauh lebih murah dan dapat consultation seumur hidup daripada saya.

Manakala, dengan pembelian 2 botol Vivix, anda akan dapat :-

  1. FREE Membership
  2. FREE Postage
  3. Cash Back/ Bonus yang akan dibayar bulan berikutnya.

Jika anda rasa anda ingin sihat, bebas dari masalah kencing manis dan darah tinggi atau sedang mencari-cari penawar yang boleh mengatasi masalah tersebut dengan berkesan, sudah tiba masanya untuk anda menghubungi Jida di 013-6691930. Malah, sekiranya anda mengenali sesiapa yang juga mempunyai masalah ini, panjang-panjangkanlah info ini pada mereka. Semoga dapat membantu orang lain juga. Insha Allah.

Untuk pembelian secara online Vivix, boleh klik sini ya!

order-now-esellBerkongsi Kebaikan Untuk Semua.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

(Visited 259 times, 12 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

2 thoughts on “Vivix Shaklee Untuk Mak Ayah Yang Susah Nak Telan Pil atau Tablet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!