Wanita Ini Dah Ada 5 Anak, Tetapi Tetap Cantik Dan Slim

Wah! ramainya anak dia. Bukan ke aku ngan minah ni dulu kawen sama tahun. Dah berderet dah anak dia. Mesti serabai semacam je dia sekarang ni kan. Almaklumlah, anak ramai. Mana sempat nak hadap cermin, bergaya macam dulu.

Sekiranya itulah persepsi anda pada ibu anak ramai. Nampaknya, tanggapan anda itu salah. Nak cantik, nak cergas, nak jaga diri, nak kurus atau nak kulit flawless semua bergantung pada kemahuan diri. Sibuk menjaga anak sampai tak sempat ambil tahu penjagaan diri sendiri sebenarnya hanya salah satu alasan yang direka bila malas nak ambil tahu.

ibu anak 5 guna shaklee

Lihat sahajalah Puan Hadhatina ni. Memegang pangkat Master dalam Shaklee, pangkat tertinggi di dalam senarai pangkat yang ada adalah merupakan seorang wanita hebat dan sentiasa sibuk dengan tugas seharian. Malah, beliau juga merupakan ibu kepada 5 anak yang mana tentu sahaja menuntut banyak masa beliau untuk memberi perhatian pada anak-anak beliau. Kalau kita fikir, memang tak terlayan lah nak uruskan 5 anak kandung tambah pula dengan menguruskan downline Shaklee beliau yang tentunya sangat ramai jumlahnya.

ibu anak 5 guna shaklee

Jida sendiri pernah join satu event yang Shaklee anjurkan di Putrajaya, dan ketika itu Master Hadha yang jadi guest speaker. Masa tu lah first time tengok beliau depan-depan. Orangnya kecil molek sahaja. Sambil membawa anak-anaknya ke depan, Master Hadha memberikan ucapan mengenai pengalamannya terlibat dalam bisnes Shaklee sehingga berjaya. Masa tu rasa inspiring sangat. Walaupun bergelar ibu pada 4 orang anak (pada ketika itu), tapi dia sangat berjaya dan juga berketrampilan menarik.

Kesimpulannya, status sebagai ibu bukan penghalang pada sesiapa sahaja untuk kekal cantik dan menarik. Lagipun, kita mengamalkan suplemen bukan untuk kecantikan sahaja malah untuk kesihatan dalaman juga.

Ruzidah Abdullah [013-6691930]

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 46 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi!
Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com
Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida.
Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

One thought on “Wanita Ini Dah Ada 5 Anak, Tetapi Tetap Cantik Dan Slim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!