Youth Shaklee Skincare, Produk Penjagaan Muka Organik Dan Berkesan

Kesedaran untuk memilih produk penjagaan organik semakin hari meningkat dikalangan masyarakat hari ini. Kes-kes berisiko yang menyebabkan kerosakan kulit muka menjadikan kita lebih berjaga-jaga dalam menggunakan produk kecantikan.

Alhamdulillah, sejak bulan Mac lepas, Shaklee telah memasarkan produk penjagaan kulitnya yang terbaru iaitu YOUTH. Malah, sambutan yang diterima juga sangat menggalakkan. Bayangkanlah 2000 set yang pertama habis dijual dalam tempoh beberapa hari sahaja.

Youth Intensive Treatment and Repair Set, Produk Kecantikan Untuk Kulit Muka Yang Selamat, Semulajadi dan Berkesan. 

Tidak seperti skincare biasa di pasaran, teknologi canggih dalan penghasilan YOUTH skincare ni mampu menangani penuaan di permukaan denga memberi fokus kepada tahap sel kulit kita.

Dengan menggunakan Teknologi Patent-Pending Youth Complex yang membantu mengaktifkan protein bagi menjana semula sel-sel kulit bagi menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin yang akan membuatkan kulit kita nampak lebih muda dari sebelumnya

Keistimewaan YOUTH Skincare shaklee ini sangat menarik kerana ia merupakan 100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury.

APA KEISTIMEWAAN YOUTH SKINCARE?

1. Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 ‘patent pending’

2. Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada 2500 jenis bahan kimia berbahaya

3. Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit

4. Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda

5. Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan

6. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian

7. Bebas Gluten

Dan untuk info, YOUTH Intensive Treatment And Repair Set terdiri daripada:-

1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Youth Activating Serum
4. Age Defense Mosturizer -SPF50
5. Advanced Renewal Night Cream-Light
6. Free Radiance C+E

youth intensive treatment and repair

Fungsi-fungsi bagi setiap produk adalah seperti yang Jida senaraikan di bawah ini.

1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser

  • Membersihkan dan menyucikan kulit.
  • Memperhaluskan dengan lembut.
  • Menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya iaitu memakai toner.
  • Menyerikan wajah secara semulajadi.
  • pH yang seimbang.
  • Bebas sabun.
  • Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga

2. YOUTH Perfecting Skin Toner

  • Membersihkan sel kulit mati.
  • Menghidratkan kulit.
  • Membekalkan nutrisi dan vitamin penting pada kulit.
  • Membebaskan kulit dari sel-sel kusam.
  • Membebaskan kulit dari ejen pencemar persekitaran

3.YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50

  • Pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB
  • Melembapkan kulit
  • Menambahbaikkan penampilan kulit
  • Melindungi kulit
  • Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini membantu lindungi kita daripada pencemaran
  • Tona kulit lebih sekata

4. YOUTH Advanced Renewal Night Cream

  • Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur
  • Membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin
  • Membuatkan kulit kelihatan lebih muda, licin dan cerah

5.  YOUTH Activating Serum

  • Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif
  • Memperbaharui pada peringkat sel
  • Membuatkan kulit lebih muda
  • Menjadikan kulit lebih remaja
  • Menyerikan wajah

6.  Radiance Vitamin C+E

  • Radiance C+E mengurangkan tompok / tanda penuaan, melicinkan kulit wajah dan memperbaiki tona kulit secara sekata.
  • Radiance C+E mengandungi dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten, vitamin E dan ekstrak sel raspberi bagi membantu menegangkan kulit, mencerahkan dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan pada wajah.
  • Untuk kesan terbaik gunakan Radiance C+E selepas menggunakan serum.
  • Kapsul emas ini berasaskan tumbuhan, vegan 100% terbiodegradasi dan diformulasi tanpa bahan pengawet.

5 Bahan Utama Yang Terkandung Di dalam Ramuan Youth.

Antara perkara yang penting semasa pemilihan produk kecantikan ialah untuk tahu apakah bahan yang digunakan di dalamnya. Sebabnya, dengan info tersebut kita akan menjadi lebih yakin untuk menggunakannya.

Berikut adalah merupakan bahan utama yang digunakan di dalam produk YOUTH skincare dimana hanya bahan berkualiti dan bermutu tinggi sahaja yang digunakan.

5 Bahan Utama Yang Terkandung Di Dalam Youth Skincare

1. Muscadine Grape

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses paten melindungi dan memperbaiki sel DNA dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Pssst, muscadine grape ini juga merupakan bahan utama yang terdapat di dalam Vivix. Nak tahu lebih info mengenainya boleh baca disini.

2. Lotus Japonicus

Youth Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolegan, elastin dan fibrilin.

YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

3. Apple Stem Cell Extract 

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan
mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda.

Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan
lebih berseri dan lembut, lebih lama.

4.Schisandra Chinensis Fruit Extract

Herba ini biasanya digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan
dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit.

Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit
Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan
vitamin semulajadi dan antioksidan.

5.Vital Repair+ Complex

Vital Repair Complex+ yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien
anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas
yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Untuk pengetahuan anda, produk YOUTH skincare menggunakan 100% bahan semulajadi, tidak diuji ke atas haiwan dan adalah sesuai untuk semua jenis kulit.

Testimoni-testimoni pengguna Youth Intensive Treatment and Repair Set

Testimoni Youth Kulit Kusam_1

Testimoni Youth Jerawat Berkawah_1

Atasi Masalah kulit berlekuk_0

Bayangkan seawal dua minggu pun dah nampak kesan. Apa lagi kalau anda pakai dalam masa 2 bulan, 4 bulan atau setahun? Lagi lah meletops efek YOUTH pada kulit anda. Best kan? Inilah buktinya, walaupun Youth Skincare ni semulajadi tapi kesannya juga berlaku dalam jangka masa yang cepat.

Berapa harga Set Intensive and Repair YOUTH Skincare ini?

Harga pasaran bagi Set Youth Intensive and Repair ialah RM1338.25. Tapi, kalau anda jadi ahli, harga yang anda perlu bayar adalah lebih murah dari harga pasaran.

PROMOSI ISTIMEWA 

Apa yang bestnya kalau beli Set Premium Youth Skincare bulan ni? Tentunya best kerana anda akan dapat:

  • Free Membership worth RM65
  • Free Youth Cosmetic Case
  • Cash bonus RM48
  • Save 20% dari harga retail
  • Free Postage

Wah. Untung kan? Masa nilah nak beli dengan harga promosi. Bulan depan belum tentu lagi dapat promosi macam ni lagi tau.

Bestkan? Siapa yang tak teruja bila ada produk yang bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya? Jom kita pilih untuk cantik dengan cara yang lebih selamat dan berkesan. Cepat-cepat hubungi Jida hari ini untuk order.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Sekiranya anda ingin membuat sendiri pembelian menggunakan kad kredit/ kad debit bolehlah klik disini ya.

Order-Sekarang-300x63

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 19 times, 1 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

×
Info/Order/Pertanyaan? Sila Klik Sini
error: Content is protected !!