Youth Skincare, Produk Kecantikan Selamat Untuk Ibu Mengandung

Apabila seseorang wanita itu disahkan hamil, terdapat beberapa benda yang perlu diubah di dalam kehidupan sehariannya. Ini kerana, wanita yang hamil bukan sahaja perlu menjaga dirinya, malah dia juga perlu melindungi kesihatan dan keselamatan anak yang dikandungnya selama 9 bulan itu. Contohnya seperti tidak mengambil makanan tertentu dan mengelakkan penggunaan produk kecantikan yang menggunakan bahan kimia.

Artikel Berkaitan : 7 Makanan Dan Minuman Yang Perlu DiJauhi Oleh Ibu Mengandung

Oleh kerana sebelum ini, Jida pernah menulis mengenai makanan yang tidak boleh diambil oleh wanita hamil. Maka, kali ini Jida nak tulis mengenai skincare yang SELAMAT dan BOLEH DIPAKAI oleh ibu hamil.

Tahukah anda, bahawa terdapat banyak produk kecantikan diluar sana yang mengandungi bahan kimia berbahaya? Apabila diamalkan pada kulit setiap hari, bahan kimia tersebut boleh menyerap ke dalam kulit dan seterusnya memberi effect pada anda dan bayi yang dikandung. Aduh, takut kan?

skincare selamat untuk ibu pregnant

Oleh kerana itulah, ibu-ibu sebaiknya mengamalkan skincare yang SELAMAT semasa mengandung supaya tiada kejadian-kejadian buruk yang bakal berlaku dek kerana si ibu nak jaga kulit muka agar cantik sentiasa. Disini, Jida ingin mencadangkan skincare Youth yang mana wajib dimiliki oleh semua wanita, tak kira samaada anda sedang hamil atau tidak. Perkara paling best pasal Youth ni ialah dia BEBAS daripada 1500 bahan kimia berbahaya dan juga VEGAN 100% . Whoa!

1) Tiada harmful chemicals

  • Youth ni langsung takde harmful chemicals tau. Biasanya kita dengar skin care ni ada parabens la, hydroquinone la, merkuri la kan.. tapi Youth yillek. Takde semua tu. Jadi sangat selamat untuk digunakan kepada semua manusia di alam ini. InsyaAllah.
  • Sebab kita tahu benda-benda ni kalau kita guna dia akan meresap ke dalam darah kita kan. Lagi lama guna lagi tak eloklah sebab toksin berkumpul. So, kalau tak pregnant pun tak elok pakai yang ada bahan kimia berbahaya ni. Youth ni pula makin lama pakai makin baik kesihatan kulit kita.
  • Even gluten pun takde dalam Youth. Jadi bagi yang alah dengan gluten, Youth is for youuu. Gitu.

2) Vegan 100%

  • Seratus peratus guna tumbuh-tumbuhan saja tau. Takde entiti lain. Dan kesemua tumbuh-tumbuhan yang digunakan pun yang PREMIUM. Separuh daripadanya dah ada paten. Selebihnya masih lagi patent-pending.

Youth ni ada di pasaran bermula 1 Mac 2018. Dan ada PROMOSI tau.

youth skincare product

Beli 1 INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET akan dapat;

1) Potongan sebanyak 20%
2) PERCUMA 1 RADIANCE VITAMIN C & E yang mengandungi PURE 20% of vitamin C
3) PERCUMA lagi 1 Beauty Bag
4) PERCUMA membership Shaklee
5) PERCUMA postage
6) Pastu dapat CASH BACK lagi pada bulan berikutnya
7) Dapat tips dan konsultasi EKSKLUSIF untukmu.

Jadi, mommy preggy tak payah risau-risau dah sekarang ni. YOUTH skincare adalah selamat untuk anda. Lagi-lagi tengah HARGA PROMO ni kan?

Best ya amat. Cepat-cepat dapatkan sekarang sebelum harga kembali normal.

* RUZIDAH *

013-6691930

 [ ID : 933174 ]

>>Terus ke Whatsapp Klik Sini >> 

Jemput Like Page Saya || Kedai Vitamin Banting-Dengkil-Sepang

Kawasan COD : Kg. Bukit Changgang, Kg. Labohan Dagang, Olak Lempit, Pekan Banting, Langat Murni, Masjid KLIA & Dengkil

(Visited 184 times, 12 visits today)

Jida

Assalamualaikum/ Hi! Salam Perkenalan buat semua pembaca Ruzidah.com Nama saya Ruzidah Abdullah ~~ boleh panggil Akak dengan nama Jida. Saya adalah merupakan Pengedar Shaklee (933174) di kawasan Banting-Dengkil-Sepang dan Seluruh Malaysia. =)

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!